Rezultate remarcabile la Naționale pentru lotul feminin de la CS Basti Box Salonta

C.S. Basti BOX a participat în perioada 05-11 septembrie cu 7 pugiliste la Naționalele de Box feminin, de lz Năvodari. Au boxat la cadeți: Andreea Bordaș 46 kg , Moisă Georgiana 64 kg, Bud Antonia 64 kg. La junioare au intrat in ring: Lakatos Krisztina 48 kg, Gabor Ana Cristina Daniela 57 kg, Andor Miria Daiana 60 kg iar la tineret Hamza Stela Roxana 50 kg.

Lotul de fete a fost condus de către antrenorii Forian Ioan și Sebastian Silaghi iar rezultatele obtinute au fost foarte bune: 7 fete, 3 finaliste, 4 medalii și două campioane naționale.


Daiana Andor este campioană națională la 60 kg juniori și de luni, 12 septembrie, se află în pregătire centralizată pentru participarea in perioada 23.09 – 05.10.2022 la Campionatul European de Box care se va desfășura in Italia, la Monza


Hamza Roxana este campioană națională la 50 kg tineret și va participa in luna noiembrie la Mondialele care se vor desfășura in Spania.  

Moisă Georgiana este vicecampioană națională la 64 kg cadeți iar Bordaș Andreea medaliata cu bronz la 46 kg cadeți.

La cadeți, Antonia Bud 64 kg a terminat pe locul 5, iar la juniori, Lakatos Krisztina 48 kg a fost a 5-a, la fel ca si  Gabor Ana Cristina Daniela la 57 kg.

Distribuie informația
Alte știri