Rezultate titularizare 2019 în Bihor: 5 candidaţi au obţinut nota 10

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judetean Bihor au precizat că din cei 973 de candidaţi care au susţinut examenul, 478, adică 49,13%, au obţinut note peste 7. Cinci dintre ei au obţinut nota maximă 10. Este vorba de educatoarele: Bajgyik Evelina, Sabău Maria şi László Béata şi de profesorii de biologie Ile George şi Pintyuca Robert.

Contestaţiile pot fi depuse tot marţi, până la ora 21.00, dar şi miercuri până la ora 15.00, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site în data de 30 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 31 iulie.

Distribuie informația
Alte știri