Richard Clayderman invită orădenii într-o călătorie fascinantă în universul artei

Richard Clayderman, “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor” revine în România cu un show inovator care vă va trezi toate simțurile si va încânta la superlativ. Alături de Orchestra Simfonică Bucuresti si Dan Puric vă invită într-o călătorie fascinantă în universul artei.

Noua producție va aduce în scenă elemente din toate cele 7 arte: arhitectura, sculptura, pictura, poezia, dansul, filmul și bineințeles muzica. Turneul va începe în data de 14 martie la Pitești. Va ajunge la Oradea 3 zile mai tarziu. Spectacolul va avea loc pe scena Teatrului Regina Maria, pe 17 martie de la ora 19,30.

Richard Clayderman a fost denumit de Cartea Recordurilor drept “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor” grație carierei sale impresionante ce cuprinde peste 1300 de piese înregistrate și 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur și 70 de discuri de platină până în acest moment, conform showpass.ro.

Pretul biletelor normale este intre 200 si 450 de lei, iar a celor VIP, de la 450 de lei in sus. Ele pot fi achizionate de pe siteul www.eventim.ro.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri