RISC DE INUNDATII IN BIHOR. Unde pot aparea probleme

UPDATE VIDEO :  INUNDATII PE DN 1 ORADEA – CLUJ ( imagini trimise de un cititor oradeaindirect.ro)

 

Hidrologii au emis o atenţionare Cod galben de inundaţii, cu posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie, valabila in 5 judete. Bihorul e printre ele.

Atentionarea e valabilă până la miezul nopţii .
Conform prognozei Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie pe Barcău – bazin superior amonte S.H. Marca (judeţul Sălaj), Crişul Repede – bazin superior amonte S.H. Ciucea, afluenţii Crişului Repede, aferenţi sectorului S.H. Ciucea – S.H Vadu Crişului, Crişul Negru – bazin superior şi mijlociu (judeţele Bihor şi Cluj).
Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare şi pe unele râuri mici din bazinul superior al râului Crişului Repede – amonte S.H. Ciucea

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri