Roata-carusel din Târgul de Craciun nu se va învârti în weekend pentru că nu are încă toate autorizațiile de funcționare

În deschiderea Târgului de Crăciun Oradea, Roata – Carusel va funcționa cu toate luminile aprinse, pentru întregirea atmosferei magice, dar aceasta nu se va roti și nu va putea fi încărcată momentan cu pasageri

Venită pentru prima dată în România, roata-carusel, vedeta Târgului de Crăciun, a început procesul de autorizare pentru funcționarea în condiții depline de siguranță, din momentul în care a ajuns în țară.


Deoarece producătorul slovac al instalației nu a transmis până în acest moment toate documentele necesare autorizării, în acest sfârșit de săptămână roata nu va putea fi pusă în funcțiune.


Conform legislației în vigoare, chiar și în condiții tehnice optime, cum este roata din Piața Unirii, fără documentația completă de la producător nu poate primi autorizația de funcționare ISCIR.
Depunem toate eforturile pentru a primi în cel mai scurt timp documentația ștampilată și avizată de producător și a o traduce, astfel încât săptămâna viitoare vizitatorii Târgului de Crăciun din Oradea să se poată bucura de o priveliște și o experiență unică.
Punem pe primul plan respectarea prevederilor legale în domeniu și siguranța vizitatorilor din târg, motiv pentru care am luat dificila decizie să închidem instalația în acest sfârșit de săptămână până când toate documentele sunt conforme cu prevederile legale. Ne cerem scuze pentru inconveniență și vă așteptăm la programul și atmosfera minunată a Târgului de Crăciun din Oradea.

Distribuie informația
Alte știri