Robotics Club Oradea se întoarce acasă cu o colecție impresionantă de premii

Robotics Club Oradea se întoarce acasă cu o colecție impresionantă de premii după participarea la Minoan Robotsports Competition Global Olympiad, care a avut loc în perioada 7 și 10 aprilie în Heraklion, Grecia. Echipele orădene au concurat alături de peste 2000 de participanți din alte țări, inclusiv Bulgaria, Cehia, Cipru, Coreea de Sud, Croația, Egipt, Germania, Grecia, Italia, Macedonia de Nord, Malta, Republica Cehă și Ucraina.

Echipa TOR a obținut locul 3 la proba Mega Sumo, formată din studenții de la Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică Oradea, cu membri Gal Oana, Ilie Cuciula, Lăzuran Sebastian, Daniel Anton fiind coordonați de Ș.l.dr.ing. Flaviu Birouaș.

De asemenea, echipa TAP a ocupat locul 1 la proba Obstacle Race Humanoid, locul 2 la proba Wrestling Humanoid și locul 2 la proba Weightlifting Humanoid, echipă coordonată de studentul Cuciula Ilie și membrii: Băloi Cristian și Popa Bogdan, elevi la Liceul Don Orione.

Echipa SQRT – Connect Group, formată din studenții de la Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică Oradea, cu membri Mociar Cătălin, Iuhas Andrei și Szabo Stefan și coordonată de asist.drd.ing. Anton Daniel, a obținut locul 1 la proba Line Follower Classic și locul 2 la proba Line Follower Enhanced. În plus, echipa Dacia Libera, formată din elevul Robert Kopanyi de la Liceul Iosiv Vulcan Oradea și îndrumată de Ș.l.dr.ing. Flaviu Birouaș, a ocupat locul 1 la proba Weightlifting Humanoid și locul 2 la proba Obstacle Race Humanoid. De asemenea, echipa BITS, formată din elevii de la Liceul Onisofor Ghibu, cu membri Mociar Răzvan și Andrei Bar și coordonată de studentul Mociar Cătălin, a obținut locul 1 și 2 la proba Line Follower Classic și locul 1 la proba Line Follower Enhanced.

Participanții sunt mândri de  performanțele obținute și sunt bucuroși că au reprezentat cu succes România la această competiție internațională. Orădenii sunt așteptați acasă pentru a continua pregătirile pentru Competiția Internaționala Robotics Championship, aflată la ediția a 11-a, competiție a cărui organizatori sunt membrii Robotics Club Oradea. Robotics Championship va avea loc în Oradea în perioada 20 și 22 aprilie 2023.

Distribuie informația
Alte știri