România a învins Lituania în Liga Naţiunilor. Atacanţii bihoreni au marcat fiecare câte un gol

Naţionala de fotbal a României a învins fără drept de apel formaţia Lituaniei, cu scorul de 3-0 (1-0), sâmbătă seara, în Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Naţiunilor, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, cu porţile închise.

La primul oficial pentru echipa naţională şi la prima apariţie ca titular, bihoreanul George Puşcaş a marcat şi primul gol în tricoul galben al României. Atacantul lui Palermo a confirmat, astfel, perioada bună pe care o traversează şi la echipa de club, dar şi la selecţionata U21. Tot aseara, au mai marcat bihoreanul Claudiu Keşeru (47), respectiv Nicolae Stanciu (65). Tricolorii au dominat meciul de la un capăt la altul, având şi o bară, în timp ce raportul şuturilor pe poartă a fost de 8-0.

România a urcat pe locul secund după acest succes şi va juca un meci decisiv pentru această poziţie, marţi, la Podgorica, cu Muntenegru. România poate continua lupta pentru calificare la EURO 2020 şi din postura de ocupantă a locului secund în grupa din Liga Naţiunilor, dacă Serbia se va califica direct la Campionatul European în urma preliminariilor.

Foto: digisport.ro

Distribuie informația
Alte știri