România are noi ambasadori la Chișinău și Kiev. Unul dintre ei este bihorean

Foto: mae.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind acreditarea lui Alexandru-Victor Micula în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Ucraina, cu reşedinţa la Kiev.

Alexandru Victor Micula a ocupat postul de secretar de stat pentru relaţii interinstituţionale în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Micula s-a născut în Oradea, în 1966. A urmat cursurile liceului Catolic Atacama, din Copiapo, Chile, apoi Academia de Studii Economice, Facultatea Economia Industriei, Construcţiilor şi Transporturilor, Bucureşti. 

Micula s-a specializat în domeniul relațiilor internaționale la Centrul European pentru Studii de Securitate ”George C. Marshall”, Economia Apărării, din Garmisch-Partenkirchen, Germania. Ultima instituție absolvită este Institutul Naţional de Administraţie. 

Micula a mai fost ambasador al României în Ungaria și Danemarca și Islanda.

A fost acreditat, totodată, prin decret prezidenţial, Cristian-Leon Ţurcanu în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Moldova, cu reşedinţa la Chişinău.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri