România, cu doi sportivi de la CSM Oradea în lot, la a treia victorie la Campionatul European de polo

Foto: facebook/ANS

România a obținut cea de-a 3-a victorie din tot atâtea apariții la Campionatul European de polo pe apă – ediția 2024. Tricolorii au învins Slovacia, scor 8-7. Meciul s-a desfășurat marți, 9 ianuarie, la Dubrovnik.

Tudor Fulea a înscris de patru ori, iar Vlad Georgescu a punctat în două rânduri pentru România. Pentru tricolori au jucat David Belenyesi (18 minute) și Levente Vancsik (16 minute), sportivi legitimați la CSM Oradea.

România a învins Olanda (12-8) și Slovenia (13-5) în primele două partide. Tricolorii au trei victorii și punctaj maxim, clasându-se pe prima poziție în Grupa D, în Divizia 2.

Astfel, în jocul de baraj pentru accederea între primele opt echipe, România se va confrunta cu ultima clasată în Grupa B a Diviziei 1. Este vorba despre Georgia, echipă ce a pierdut confruntările cu Italia, Ungaria și Grecia. Meciul se va desfășura joi (11.01), ora 18:00, la Zagreb.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri