România joacă finala Campionatului Mondial de Minifotbal. Unde poți vedea meciul?

Pentru prima dată în istoria minifotbalului românesc, naționala tricoloră joacă pentru trofeul mondial al WMF World Cup, obiectiv la care visează de multă vreme. După o semifinală perfectă cu Ungaria, câștigată cu 3-0, România joacă finala Campionatului Mondial de Minifotbal de la Ras al Khaimah (Emiratele Arabe Unite), cel mai important turneu de pe mapamond.

Trei șuturi puternice din afara careului au adus României victoria mult visată, autorii fiind Mircea Ungur (min. 5), Mircea Popa (27′) și Marius Balogh (36′).

Astăzi, sâmbătă, de la ora 18:00 (ora României), tricolorii joacă împotriva Kazakhstanului, învingător cu 3-2 în semifinala cu Azerbaijan. Finala va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 2.

Echipa națională de minifotbal a României, cea mai titrată națională din istoria minifotbalului european, cu 6 titluri continentale și două medalii de vicecampioni, a cucerit două medalii de bronz, din trei participări la edițiile anterioare ale Campionatului Mondial: SUA (2015) și Australia (2019). Trofeul de campioană mondială este singurul major care lipsește din vitrina naționalei.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri