România merge la EURO 2024 după victoria 2-1 cu Israel/ Ce declarații a făcut George Pușcaș, bihoreanul din atacul naționalei

foto: Facebook NationalaRomanieiOfficial

România merge la EURO 2024 după victoria 2-1 cu Israel, de sâmbătă seară. Ianis Hagi și George Pușcaș au marcat pentru tricolori. În acest moment, România este prima în Grupa I, cu 19 puncte, Elveția pe locul doi, cu 17 puncte, iar Israel pe locul trei, cu 12 puncte.

George Puşcaş, bihoreanul din atacul echipei naţionale a României, e mândru că a reuşit să marcheze într-un meci decisiv pentru tricolori, după victoria cu 2-1 înregistrată de România în deplasare, cu naţionala Israelului, transmite News.ro:

„De abia mai am voce. E o mândrie enormă. Munca pleacă de la primul meci. Astăzi cred că orice român e fericit. Sper că românii s-au uitat la noi şi au fost mândri, pentru că România poate arăta bine. Am stat la linie, perfect, ştiam că acolo e pâinea mea, în careu. M-am dus după mingea aia gândindu-mă că e ultima. Ştiam că trebuie să marchez. Lumea nu mă cunoaşte personal, mă vede doar pe teren şi mă judecă doar acolo. E normal. Am fost criticat. Eu sper că criticile mi-au adus un plus. Ştiam în sufletul meu că voi duce munca până la capăt”, a spus Puşcaş.

Întrebat despre relaţia bună cu selecţionerul Edward Iordănescu, el a răspuns:

”E o chestie între mine şi mister pe care o ducem de ceva timp împreună. Avem o relaţie specială. Am clădit o prietenie bună, atât ca antrenor, cât şi ca om. Ne-am ajutat mult. Împreună ne completăm”.

Distribuie informația
Alte știri