România participă cu cinci sportivi la Europenele de şosea. Unul este orădeanul Şerban Luncan

Foto: facebook/serban luncan

România este reprezentată de cinci sportivi la Campionatele Europene de ciclism pe şosea de la Drenthe (Olanda), din perioada 20-24 septembrie, dar nu va avea niciun concurent la seniori (Elite).

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Cătălin Sprinceană, a declarat că iniţial au fost înscrişi Eduard-Michael Grosu şi Emil Dima la seniori, dar primul s-a accidentat, iar al doilea nu poate concura din motive personale şi de program al echipei sale.

Cei cinci ciclişti care vor purta culorile tricolore la Drenthe sunt Şerban Luncan (Under-23) din Oradea, Mihnea Harasim (Under-23), Alexandra Cioclu (junioare), Andrei Cărbunarea (juniori) şi Luca Câmpean (juniori). Delegaţia noastră este completată de antrenorii Viorel Florin Grosu, Cristian Axente şi coordonatorul Marius Stoican.

Proba masculină de contratimp la Under-23 (19,8 km) este programată pe 20 septembrie, în aceeaşi zi cu contratimpul la juniori şi junioare (19,8 km).

Cursa masculină de fond la Under-23 are loc pe 22 septembrie pe un traseu de 134,9 km, în timp ce cursele de fond la juniori sunt prevăzute pe 23 septembrie (109,3 km la băieţi) respectiv pe 24 septembrie (68,2 km la fete).

Distribuie informația
Alte știri