Oradea poate intra duminică, 13 octombrie, în Cartea Recordurilor

Peste 1500 de persoane s-au înscris pentru a participa la cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie, depășind cu mai mult de 200 de persoane comparative cu recordul deținut anterior de Germania. Evenimentul va avea loc duminică, 13 octombrie, la ora 13.00, în Piața Mare din Oradea.

Reprezentanții Cărții Recordurilor vor înregistra inițiativa și vor include această acțiune în Guiness Book of World Records. Iniţiativa aparţine echipei KAPO – Sănătate pe ghete, formată din Kinga Sebestyen și medicii Alin Iova, Pușa Dorina Fărcaș și Olivia Burta, care derulează în Oradea un studiu ce demonstrează îmbunătățirea stării de sănătate prin exerciții Kangoo Jumps. Întrucât numărul participanților trebuie verificat de reprezentanții Guiness, cei care doresc să participe la ora de Kangoo Jumps au trecut să se înscrie în prealabil în noua aplicație gratuită de mobil, JumpClass.

Cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie va avea loc în cadrul Kangoo Jumps Festival, un eveniment derulat pe parcursul întregului weekend în Oradea, care include workshop-uri pentru instructori și traineri, conferința medicală KAPO – Sănătate pe Ghete, masterclass-uri cu prezentatori naționali și internaționali din mai multe țări și concurs de coregrafie între instructori și echipele lor din țară și străinătate.

Distribuie informația
Alte știri