România s-a calificat în optimile Euro 2024

 Naţionala României a jucat împotriva Slovaciei meciul decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal. Partida din ultima etapă a grupei E a început la ora 19.00, la Frankfurt.

Slovacia a deschis scorul în minutul 24, prin Duda. Pentru tricolori a marcat Răzan Marin, în minutul 37, dintr-un penalti acordat pentru un fault la Ianis Hagi.

La fel ca la celelalte confruntări ale “Generaţiei de Suflet”, în tribune au fost zeci de mii de suporteri tricolori.

E sărbătoarela final, atât la Frankfurt cât și în toate locurile din România, unde fanii au stat non stop cu sufletul la gură, alaturi de tricolori!

În celălalt meci al grupei, Ucraina și Belgia au remizat, scor 0-0. Ucraina s-a clasat pe ultimul loc în grupă și va părăsi turneul final.

În optimile de finală, România va întâlni Olanda sau Slovenia. 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri