“ROMANIA START-UP REVOLUTION” – eveniment pentru studenții și tinerii din Bihor care vor să devină antreprenori

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR), confederaţie reprezentativă la nivel naţional pentru IMM-uri în parteneriat cu Universitatea din Oradea, organizează un nou concept de evenimente dedicate studenţilor şi viitorilor antreprenori, intitulat “ROMANIA START-UP REVOLUTION”.

Evenimentul se adresează studenţilor şi tinerilor care doresc să înceapă o activitate în domeniul antreprenorial sau care sunt la începutul activităţii antreprenoriale şi va avea ca scop prezentarea strategiei ROMANIA START-UP REVOLUTION, a principiilor de educaţie financiară, dezvoltarea competenţelor antreprenoriale ale studenţilor şi tinerilor, bune practici şi tips and tricks în activitatea antreprenorială.

Evenimentului va avea loc în Aula Universităţii din Oradea la data de 28.03.2023 începănd cu orele 10. Vor lua cuvântul dl.prof.univ.dr.habil Constantin Bungău, dl.
Florin Jianu, preşedinte CNIPMMR, dl. Sterică Fudulea vicepreşedinte CES Romania precum şi o serie de antreprenori de succes şi parteneri.

Distribuie informația
Alte știri