România – Suedia, partidă decisivă pentru tricolori, cu doi bihoreni în lot

Partida dintre România și Suedia din preliminariile EURO 2020 se dispută vineri,15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București. Ultima întâlnire directă în România a fost un amical la Craiova, câștigat de tricolori cu 1-0 prin golul lui Dorin Rotariu.

România are neapărat nevoie de victorie pentru a mai spera la calificare după meciul cu Suedia. Orice alt rezultat pentru echipa lui Contra înseamnă că nu merge la turneul final din preliminariile Campionatului European. Cele două naționale se află în luptă directă pentru calificare.

România este obligată și să facă cel puțin un rezultat de egalitate cu Spania, pe 18 noiembrie. Meciul va avea loc la Madrid, de la 21:45.

România a întâlnit până acum Suedia de 10 ori. De trei ori a învins reprezentativa noastră, de alte trei ori s-a terminat egal și de patru ori au câștigat nordicii, golaverajul fiind 12-20.
Echipele probabile:
România: Tătărușanu – Benzar, Nedelcearu, A. Rus, Bancu – T. Băluță, R. Marin – Deac, Stanciu, Mitriță – Pușcaș
Rezerve: Lung jr., F. Niță, Toșca, F, Coman, I. Hagi, Keșeru, Nistor, Burcă, Alibec, Budescu, Mogoș, Cicâldău
Antrenor: Cosmin Contra

Suedia: Olsen – Lustig, Lidelof, Granqvist, Bengtsson – Larsson, Olsson, Ekdal, Forsberg – Quaison, Berg
Rezerve: Danielsson, Guidetti, Johnsson, Svensson, Helander, Isak, Kraft, Gagliolo, Tankovici, S. Andersson, Sema, Nordfeldt

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri