Românii au talent 2023: Andreea Maria Oprea, tânăra din Bihor cu o voce de senzație care i-a făcut să plângă pe oamenii din public

Andreea Oprea are 16 ani și vine din Oradea. Este pentru prima oară la Românii au talent și spune că și-a dorit mereu să cânte pe o scenă mare.

Este mare fan Andra. Primele piese cântate de Andreea au fost piesele Andrei și doar simpla prezență pe scenă, în fața idolului său, este deja un vis împlinit pentru Andreea.

Nu stiu cate inimi ai rupt cu aceasta doină dar sunt sigură că în fața televizoarelor sunt mulți români pe care i-ai făcut să plângă, i-a spus Andra la finalul momentului. Click aici pentru a vedea cum a cântat Andreea Oprea la Românii au talent!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri