Romanii din Marea Britanie vor avea un alt statut dupa Brexit

Toti cetatenii europeni cu resedinta legala in Marea Britanie vor avea parte in continuare de beneficiile drepturilor oferite de legislatia europeana, dupa ce vor obtine un nou statut! Noul statut le va garanta dreptul de sedere, conditia principala fiind o perioada de rezidenta de minim cinci ani, anunta MAE.

„Referitor la drepturile cetatenilor, Marea Britanie si Uniunea Europeana au cazut de acord ca cetatenii europeni cu resedinta legala in Marea Britanie, precum si membri de familie ai acestora, vor continua sa beneficieze de drepturile conferite de legislatia europeana, in baza obtinerii unui nou statut. Acest statut va garanta dreptul de sedere al cetatenilor europeni stabiliti in Marea Britanie inainte de data retragerii, dupa o perioada de rezidenta de minim cinci ani”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri