Românii nu vor primi bani pentru a se vaccina

Foto: digi24.ro

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, a declarat sambata, 8 mai, ca nu se discuta, la acest moment, despre stimulente financiare care sa fie acordate celor care se vaccineaza anti-COVID. In ceea ce priveste alt tip de stimulent, ministrul anunta ca se discuta ca masurile de relaxare sa fie „mai multe pentru cei vaccinati”.

„In momentul acesta, despre stimulente financiare nu am ajuns sa discutam la nivelul Guvernului, cred ca cel mai bun stimulent este tocmai aceasta liniste si faptul ca putem sa avem grija de ceilalti si de noi insine daca ne vaccinam”, a declarat Ioana Mihaila, sambata, la Oradea, raspunzand unei intrebari.

In ceea ce priveste stimulente de alt tip si nu financiar, ministrul a precizat ca acestea vor fi alocate „cu siguranta”.

„Practic, principiul de la care pornim atunci cand discutam despre masurile de relaxare este ca aceste masuri de relaxare sa fie mai multe pentru persoanele vaccinate”, a adaugat ministrul Sanatatii.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri