Românii s-ar putea vaccina anti-Covid direct din mașină, în centrele „drive-thru”. Vezi când vor fi deschise

Foto: Shutterstock

În mai puțin de două săptămâni, românii s-ar putea vaccina anti-Covid cu serul de la Pfizer fără programare și direct din mașină, în centrele numite „drive-thru”.

Acestea vor fi amenajate în București și orașele mari până la finalul lunii aprilie, a anunțat coordonatorul campaniei de vaccinare. Doctorul Valeriu Gheorghiță a dat asigurări că în lunile următoare vor fi vaccinuri suficiente pentru toti doritorii. Opt milioane de doze sunt așteptate până la sfârșitul lunii iunie doar de la compania Pfizer.

Doar trei sute de mii de persoane mai sunt în acest moment pe listele de aşteptare, la vaccinarea anti-Covid. Aşa că oficialii cauta metode să atragă mai mulţi doritori şi în acelaşi timp să le faciliteze accesul la imunizare.

Fiecare centru drive-thru va avea câte patru echipe mobile de vaccinare. Asta înseamnă că într-o zi vor putea fi imunizate în total 400 de persoane. În aceste centre va fi distribuit doar serul de la Pfizer şi nu va fi nevoie de programare.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri