Românul care și-a pierdut doi copii și părinții într-un accident în Italia a fost arestat

Foto: lanazione.it

Românul care și-a pierdut părinții și doi dintre cei patru copii într-un cumplit accident produs pe autostrada A1 din Italia, în zona orașului Arezzo, a fost arestat, în timp ce soția și ceilalți doi copii se zbat între viață și moarte în spital.

Bărbatul de 30 de ani, împreună cu familia sa, respectiv părinții, soția și cei patru copii, se îndreptau către Napoli, după ce s-au întors de acasă, din România. Mașina condusă de el, un minivan Volkswagen Sharan, s-a izbit violent de un TIR și de un alt autoturism.

În urma impactului deosebit de violent, părinții șoferului, dar și doi dintre copii, un bebeluș de numai zece luni și o fetiță în vârstă de 10 ani, au fost efectiv aruncați din mașină și au murit pe loc. Soția și ceilalți doi copii au fost grav răniți și au fost transportați la spitalele din zonă cu ambulanțe și elicoptere medicale.

Șoferul a fost singurul care a scăpat nevătămat în urma cumplitului accident, el fiind găsit de polițiști și medici lângă mașină, plângând și strigând numele copiilor și părinților săi.

După accident, românul în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost dus la audieri și arestat, notează Corriere di Arezzo.

Presa din Italia, care citează surse din anchetă, a explicat că, cel mai probabil, românul a adormit la volan, având în vedere că el a pierdut controlul direcției pe o bucată de drum drept, în timp ce condițiile de drum erau perfecte.

De asemenea, polițiștii și medicii care au ajuns la locul tragediei au povestit că nu au văzut niciodată asemenea scene șocante, trupurile victimelor fiind aruncate pe toată autostrada.

Sursa: antena3.ro

Alte știri