ROMATSA face angajari, inclusiv la Oradea. Ce conditii trebuie indeplinite pentru a ajunge controlor de trafic aerian stagiar

Posturile vacante la ROMATSA sunt disponibile în Cluj, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Tîrgu Mureş, Sibiu.

Iată profilul candidatului ideal pentru postul de controlor de trafic aerian stagiar: are minimum 18 ani, a absolvit cel puţin studii medii cu diplomă de bacalaureat, are cunoştinţe avansate de limba engleză, nu are şi nici nu a avut licenţă de controlor de trafic aerian stagiar civil, dar nici licenţă de controlor de trafic aerian civil.

De asemenea, sunt obligatorii pentru obţinerea acestui post: orientare şi vedere în spaţiu foarte bună; memorie bună; gândire ageră; abilitatea de a lua rapid decizii corecte; abilităţi de lucru cu numere, capacitatea de a îndeplini simultan mai multe sarcini. Candidatul potrivit pentru acest post are, de asemenea, spirit de lucru în echipă, poată munci în schimburi (tură de zi, de noapte, lucru în perioada sărbătorilor legale); în condiţii de stres, e adaptabil, are acuitate vizuală şi auditivă foarte bună şi nu în ultimul rând nu foloseşte substanţe psihoactive.

Candidaţii interesaţi să lucreze la ROMATSA vor depune dosarul de înscriere la concurs până cel mai târziu la data de 16 noiembrie 2016, ora 14,30, la sediul RA ROMATSA din Cluj.

Citeste tot articolul pe economica.net

Distribuie informația
Alte știri