Rujeola face noi victime, dar oradeanca Olivia Steer continua cruciada impotriva vaccinarii

Încă două decese s-au consemnat in aceasta saptamana din cauza rujeolei, în județele Caraș-Severin și Dolj ,ceea ce înseamnă că în ultimul an acest virus a fost fatal în 13 cazuri.

Dintre cele 13 decese înregistrate în ultimul an, cinci au fost în județul Arad, câte trei în Timiș și Dolj și câte un deces în Caraș Severin și în București. Ca măsură preventivă, Ministerul Sănătăţii a recomandat ca administrarea vaccinului ROR să se facă mai devreme cu o lună.

In replica oarecum, Olivia Steer, a declarat vineri, într-o intervenție telefonică la Star Matinal, că vaccinul ROR, împotriva rujeolei, dezvoltă autism. ”Există o legătură foarte strânsă între vaccinul ROR și autism. Mai mult decât atât, s-a demonstrat științific că băieții sunt mult mai vulnerabili comparativ cu fetele, ei dezvoltă mai repede această boală cumplită, autism. De asemenea, există anumite circumstanțe, date genetice sau condiții de sănătate punctuale ale copilului din momentul în care este vaccinat, care îl predispun să dezvolte autism. E adevărat, nu toți copiii fac, dar nu poți să joci ruletă rusească să vezi ce i se întâmplă copilului tău.”, a declarat Olivia Steer în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.

Distribuie informația
Alte știri