Rupere de nori in Oradea. Zeci de interventii ale pompierilor in urma furtunii

O furtuna cum rar se vede s-a produs in aceasta dimineata in Oradea. Timp de aproximativ ora, intre 6 si 7 dimineata, vantul a suflat cu putere iar precipitatiile au facut ravagii.

In aceste conditii numerosi copaci s-au rupt, in unele cazuri au cazut pe carosabil, blocand circulatia chiar si in zona centrala, pe strazile Mihai Eminescu si Nicolae Jiga iar in Iosia tramvaiul nu a mai putut circula din cauza unui copac cazut pe sine.

In alte zone, la Spitalul Judetean sau Magazinul Crisul, canalizarea nu a facut fata, apa a baltit pe sosea iar in trafic s-au format cozi uriase. O situatie identica s-a inregistrat si pe strada Onestilor.

Pompierii care au primit numeroase apeluri si de la oamenii carora li s-au umplut beciurile cu apa, nu au putut face deocamdata bilantul interventiilor dar au transmis ca vestea buna este ca nu a fost anuntata nicio persoana ranita in timpul furtunii.

Timp de ora municipiul Oradea si alte 23 de localitati de pe raza judetului au fost sub cod portocaliu.
Ploaia si fenomenele meteo extreme si-au facut simtita din plin prezenta.

stire in curs de actualizare…

Inca de ieri meteorologii au anuntat ca 30 de judeţe vor fi sub cod galben de furtuni cu ploi abundente. În Banat, Crişana, Oltenia, Maramureş, Transilvania, jumătatea de vest a Munteniei şi în zonele de munte, instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină.

Distribuie informația
Alte știri