Rute in suspans. De ce s-a amanat anuntarea noilor trasee pe Aeroportul Oradea

Autoritatile ar fi trebui sa anunte astazi noi rute aeriene pe Aeroportul Oradea insa in locul mult asteptatului anunt, a venit doar o informare de presa :

„Va informam ca intalnirea programata maine cu managerul companiei LCG Denmark, Stig Lofberg nu va mai avea loc din motive obiective ce nu tin nici de noi si nici de reprezentantii acestei companii. Va vom informa cu privire la noua data de intalnire programata, la momentul in care se va conveni asupra unei date certe”, a scris directorul directorul de cabinet din Consiliul Judetean Bihor. Horia Cartis.

Saptamana trecuta, seful aeroportului, Gheorghe Pasc,  anuntase ca in 26 aprilie, va avea o intalnire foarte importanta la Oradea, la finalul careia presedintele CJ Bihor, Cornel Popa ar fi urmat sa anunte orasele in care se va putea zbura de pe Aeroportul din Oradea.

Pe de alta parte, o delegatie din Bihor a cautat in ultimele zile noi rute pentru Aeroportul din Oradea, la cel mai mare forum de acest gen, din Europa. Evenimentul de la Cracovia a reunit reuni, incepand de sambata, 1200 de profesionisti in ale aviatiei, 100 de companii aeriene, 300 de aeroporturi, respectiv 45 de autoritati de turism.

Citeste si Pe Facebook au aparut schitele noului terminal al Aeroportului Oradea. Vezi cum va arata

Distribuie informația
Alte știri