S-a anuntat un nou zbor de pe Aeroportul din Oradea

Daca acum 2 ani, din Oradea nu se putea zbura nicaieri, acum s-a ajuns in situatia sa existe concurenta pe anumite destinatii. Miercuri a fost anuntata o noua cursa spre Antalya. Agentia Need Tour a anuntat ca din 4 iunie  2018 va oferi noi pachete turistice catre Turcia.

Zborurile din municipiul resedinta de judet a Bihorului vor fi operate de catre compania Corendon Airlines. Plecarile vor avea loc in fiecare zi de luni, la ora 11, iar avionul va ajunge doua ore mai tarziu in Antalya. Ultimul sejur e programat in intervalul 17/24 sept.

Preturile anuntate de Need Tour sunt extrem de atractive. Ele incep de la 775 de euro pentru doua persoane cu toate serviciile platite(inclusiv taxe de aeroport si asigurare medicala) si pot ajunge la cateva mii de euro pentru cei extrem de pretentiosi.

Potrivit reprezentantilor firmei, Need Tour este o companie foarte bine pozitionata pe zona Turciei si atrage turisti mai ales din Europa estica, Rusia si Asia. Din Romania, va oferi zboruri din Bucuresti, Suceava si Oradea.


Din Oradea s-a putut zbura si anul trecut catre Antalya. Zborurile Blue Air au fost programate in perioada iunie-septembrie.

 

Distribuie informația
Alte știri