S-a aprobat realizarea centurii ocolitoare a comunei Sântandrei

În cadrul ședinței de Consiliu Local de azi, 10 septembrie, consilierii locali au aprobat încheierea unui acord de asociere între municipiul Oradea, comuna Sântandrei și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Oradea, privind realizarea centurii ocolitoare a comunei Sântandrei.

Această centură de aproximativ 5 km lungime, va ocoli localitatea Sântandrei spre Criș, asigurând acces la nodul rutier important care se va realiza în spatele gării Ioșia.

”Practic acest drum va veni în ajutorul celor care vin dinspre Giriș, Palota, Sânnicolau Român, Toboliu, să ocolească localitatea Sântandrei, să evite ambuteiajele care sunt în prezent acolo și să se urce direct pe legătura cu autostrada sau să meargă către Arad pe drumul expres, pentru că acolo va fi un nod rutier, sau să treacă pe dedesubt și să intre direct în Oradea pe drumul care este amenajat în prezent. Valoarea estimată este de 9 milioane de euro fără TVA. Ne dorim ca și pentru această centură, ca și în cazul centurii Oșorhei, să demarăm lucrările anul viitor pe o finanțare din fonduri europene, în prezent având finalizat studiul de fezabilitate”, a declarat Ilie Bolojan.

În cadrul investiției pe lângă realizarea drumului propriu-zis se vor face acostamente, parapeți de siguranță, panouri fonoabsorbante, podețe și poduri, trotuare unde este nevoie.

Durata estimată de execuție a obiectivului de investiții este de 16 luni din care: proiectare 2 luni, execuție 14 luni.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri