S-a dar startul finanţărilor nerambursabile pentru activităţi nonprofit de interes general din Bihor

Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte – Judeţul Bihor acordă finanţări nerambursabile pentru activităţi nonprofit de interes general. Bugetul alocat pentru 2018 este de 1.200.000 lei, iar documentația de solicitare a finanţării poate fi depusă în cadrul a trei sesiuni.

Domeniile pentru care se pot depune cereri sunt activităţile culturale, de tineret și comemorare a Centenarului Marii Uniri (concursuri, simpozioane, recitaluri, editare cărți și publicații, activități de comemorare etc.), activităţi sociale (campanii de promovare a sănătății, consiliere, îndrumare, integrare și reintegrare, dezvoltarea serviciilor sociale pentru persoane defavorizate etc.), sport și reducerea vulnerabilităților la corupție.

Pentru primasesiune, termenul limită de depunere a documentației de solicitare este 8 iunie 2018, ora 15.00, la secretariatul D.D.I.P. – Bihor (Oradea, str. Parc I.C. Brătianu, nr.8). Verificarea conformităţii administrative a cererilor de finanţare depuse se va face imediat după înregistrarea lor la secretariatul instituției, iar ședinţa comisiei de evaluare şi selecţie va avea loc în perioada 11 – 15 iunie 2018.

Calendarul activităților pentru a doua sesiune de depunere a proiectelor prevede că termenul limită de depunere a documentației de solicitare este 16 iulie 2018, ora 15.00, tot la secretariatul D.D.I.P. – Bihor. După verificările de rigoare va avea loc ședinţa comisiei de evaluare, iar selecţia se va face în perioada 17 – 23 iulie 2018.

În a treia sesiune cei interesați au la dispoziție timp să depună proiecte până în 17 septembrie 2018, ora 15.00, la aceeași adresă. După înregistrarea lor se va face verificarea conformităţii administrative a cererilor, iar evaluarea şi selecţia vor avea loc în perioada 18 – 25 septembrie a anului curent.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Regulamentul complet privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile D.D.I.P. Bihor îl găsiți aici: http://ddipbihor.ro/program-de-finantare-2017/.

Distribuie informația
Alte știri