S-a decis desființarea Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte din cadrul Consiliului Județean Bihor

În ședința ordinară a lunii iunie, plenul Consiliului Județean Bihor a decis desființarea Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte. Proiectul de hotărâre a trecut cu 32 voturi în favoare și două abțineri.

Înființată prin hotărâre a Consiliului Județean Bihor, în 10.03.2010, Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte a sprijinit activitatea societății civile prin finanțarea unor proiecte elaborate în domenii precum sport, cultură, anticorupție. Anul trecut, prin toate posturile, în număr de 17. În termen de 10 zile, directorul instituției va emite deciziile de concediere, iar în 60 de zile, instituția va fi radiată”, precizează documentul., au fost finanțate 178 de proiecte. Din fondurile alocate de Consiliul Județean, 600.000 lei au fost folosiți pentru sprijinirea proiectelor culturale, 375.000 lei pentru sport, iar suma de 25.000 lei a fost direcționată spre proiectele pe anticorupție. În ședința ordinară a lunii iunie, plenul Consiliului Județean a decis desființarea instituției. 

Acum toate posturile , în număr de 17. În termen de 10 zile, directorul instituției va emite deciziile de concediere, iar în 60 de zile, instituția va fi radiată.

Distribuie informația
Alte știri