S-a deschis sezonul de schi și snowboard la Arena Platoș Păltiniș

Foto: facebook.com/ArenaPlatosPaltinis

Stațiunea Păltiniș se animă, din nou, de miercuri, 30 noiembrie, când un nou sezon de schi și snowboard se deschide la Arena Platoș Păltiniș, transmit reprezentanții complexului. O nouă instalație de transport pe cablu a fost montată pe pârtia E, până acum o pârtie de legătură între pârtiile A și D. Prin teleschiul montat, pârtia devine independentă și oferă și mai mult spațiu schiorilor începători care doresc să învețe tainele acestui frumos sport în perfectă siguranță.

În ciuda temperaturilor oscilante, tunurile de zăpadă au funcționat din greu în ultima săptămână și au acoperit cu zăpadă pârtia D, care e deschisă începând din 30 noiembrie. În funcție de temperaturi, în perioada următoare vor fi acoperite cu zăpadă artificială și celelalte pârtii. 

Tot pentru o experiență cât mai plăcută, în timpul verii s-a lucrat din greu și la extinderea rețelei de parcări a complexului. Pe lângă cele 600 de locuri de parcare deja existente s-au creat alte 250, în 3 parcări sezoniere, care vor fi deschise în weekenduri și în perioada de vârf a sezonului. Cea mai mare dintre aceste trei noi parcări a fost creată la baza pârtiilor B. Ea va fi funcțională în condiții ceva mai speciale, doar pentru mașinile bine echipate și doar pentru cei care au echipament de schi sau snowboard, pentru că la baza pârtiilor B încă nu există și un centru de închiriere de echipament.

Distribuie informația
Alte știri