S-a deschis TOP AUTO 2023 Oradea. Toate detaliile evenimentului

În parcarea centrului comercial Era Park s-a deschis, vineri, 15 septembrie, cea de-a XIV-a TOP AUTO, evenimentul de referință al pieței auto din Oradea și județul Bihor care, în acest an, se organizează toamna, așa cum a fost și evenimentul inaugural din octombrie 2009, celelalte ediții fiind deschise pe timpul sezonului estival.

“Traversăm o perioadă dificilă și apreciez efortul expozanților de a se prezenta la eveniment. Cu toate provocările pieței și a infrastructurii necesare desfășurării unui astfel de eveniment, suntem bucuroși să putem of> eri o nouă expoziție auto pasionaților din Oradea și Bihor.” a declarat Mihai Dacin, managerul Top Expo, organizatorul evenimentului.

Un număr de șase dealeri din Oradea expun 11 mărci cu modele noi, iar un dealer prezintă mașini premiul rulate. În plus în târg sunt expuse și autorulote.

Printre noutățile absolute de la TOP AUTO 2023 se numără prezența modelelor Lexus, expuse de Grupul West. Auto Bara & Co. aduce la expoziția auto, în premieră, noul Renault Clio e-tech. Dealer-ul auto prezintă și modelul electric Nissan Ariya, proaspăt lansat. Pe standul AutoSiena veți face cunoștință cu noul Jeep Avenger, cu Alfa Romeo Tonale și noile modele SsangYong Torres și Korando electric. Citroen C4X și C5X sunt noutățile anului de la Top Motor Oradea. Pe standul HitoCars, vizitatorii vor putea vedea câteva modele premium rulate, aparținând diferitelor mărci. Ca de obicei, la Top Auto, cel mai mare stand este rezervat modelelor Ford, expuse de Carbenta Com.

La Top Auto s-a pregatit și un stand cu mașini modificate pentru off-road, ale membrilor clubului West Alpine Off Road. Iubitorii exemplarelor clasice au întâlnire cu câteva mașini de epocă la standul Retromobil Club România – filiala Bihor.

Expoziția are loc în parcarea centrului comercial Era Park din Oradea, Calea Aradului, nr. 62, iar intrarea este liberă. Programul expozițional este până duminică, între orele 10:00-19:00.

Distribuie informația
Alte știri