S-a încheiat amenajarea trotuarului de pe str. Republicii

Amenajarea trotuarului de pe str. Republicii, situat între strada Snagovului (vizavi de Serviciul de Evidenta a Persoanelor) și B-dul Magheru, a fost finalizată până în dreptul intrării la fosta policlinică, montându-se în această săptămână și cei 4 stâlpi care asigură iluminatul stradal.

După ce vor fi finalizate lucrările de reabilitare a fostei policlinici, trotuarul va fi continuat până la intersecția cu B-dul Magheru.

Trotuarul a fost pavat cu piatră porfir, în cadrul contractului fiind prevăzute mai multe lucrări: modernizare trotuar cu o lățime variabilă între 2 m și 4 m; lucrări de colectare și evacuare a apelor pluviale, fiind prevăzute rigole din granit; instalație electrică de iluminat exterior; amenajare spațiu verde.

Pe zona adiacentă trotuarului în perimetrul dintre str. Snagovului – str. Republicii și str. Gh. Dima a fost turnat un covor asfaltic pe aleea carosabilă.

Lucrarea s-a realizat în baza contractului de lucrări proiectare și execuție nr. 219555/03.06.2019, încheiat  între Municipiul Oradea și asocierea S.C. SC Gavella Com SRL- lider de asociere – executant, Porfido Ed Arte Consorzio Stabile – asociat 1 și SC Edildrum Construct S.R.L. – asociat 2 – proiectant.

Prețul contractului este de 1.370.569,81 lei fără TVA. Suprafața totală amenajată este de 1004 mp, iar suprafața pavată cu piatră este de 996 mp.

Distribuie informația
Alte știri