S-a încheiat campania prin care bihorenii vulnerabili au primit măști gratuite

Campania demarată conform dispoziţiilor prefectului Dumitru Ţiplea, prin care peste 50.000 de măşti de protecţie şi 8.000 de pachete cu şerveţele biocide au fost distribuite gratuit către aproximativ 25.000 de persoane vulnerabile de la nivelul judeţului Bihor, s-a încheiat.

Vineri, 22 mai, cadrele Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor au distribuit gratuit 8.600 de măşti de protecţie şi 1.232 de pachete cu serveţele biocide în zona metropolitană a municipiului Oradea. Pachetele au ajuns la persoane de peste 65 de ani care locuiesc singure şi nu au posibilităţi materiale, precum şi la alte categorii defavorizate.

Reamintim că materialele distribuite gratuit provin din cantităţile de produse biocide şi echipamente de protecţie confiscate în ultimele două luni, în punctul de trecere a frontierei Borş,în baza ordinelor emise de Ministrul Sănătăţii.

Prefectul Ţiplea a declarat că „prin această campanie am dorit să protejăm persoanele vulnerabile din judeţul Bihor. Mă bucur că am găsit resursele pentru a o pune în practică şi asigur toţi locuitorii Bihorului că vom depune în continuare toate eforturile pentru a identifica noi modalităţi prin care să creştem gradul de protecţie a cetăţenilor împotriva noului coronavirus.”

Alte știri