S-a lansat licitația de concesiune pentru un parc industrial din Bihor

Consiliul Județean Bihor a lansat, prin Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), procedura de licitație pentru concesionarea celor 9 parcele din Parcul de Specializare Inteligentă Marghita.

Firmele interesate pot concesiona terenuri cu suprafețe cuprinse între 3.450 și 24.560 mp. Suprafața totală a parcului este de 11,5 ha. Amplasamentul este poziționat în partea de Sud-Vest a Municipiului Marghita, la ieșirea din localitate înspre satul Petreu, pe partea stângă a drumului național DN19B. Accesul în parc se face din strada Ion Luca Caragiale, apoi strada Bujorului și strada Gării.

În cadrul Parcului vor fi atrase IMM-uri din sectoare diverse, de la prelucrarea, fabricarea și conservarea produselor alimentare, până la fabricarea de articole de îmbrăcăminte, papetărie, lemn, sticlă, plastic, fabricarea de aparate electrocasnice și multe alte tipuri de produse.

În paralel cu procedura de atribuire, se fac lucrările la infrastructura de suport. Vă reamintim că în 20 mai a fost dat ordinul de începere a lucrărilor. Constructorii au la dispoziție 2 luni pentru proiectare și 6 luni pentru execuție.

Asocierea de firme SC Leko Construct SRL – SC Inteco Holdin SRL – Sc Electro Excel Green Consulting SRL – SC Rono Aqua SRL – SC Caloria SRL va realiza proiectul. Contractul este în valoare de 25,9 milioane lei, inclusiv TVA. Proiectul este finanțat în proporție de 60% din bugetul Consiliului Județean Bihor și 40% din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2021 – 2027.

Firmele rezidente pot beneficia de fonduri europene, în valoare de 4,2 milioane de euro, prin Programul Operațional Regional 2021-2027, pentru a-și dezvolta afacerile în Parcul din Marghita.

Procedura de concesionare este o licitație deschisă cu ofertă în plic închis. Data limită de depunere a ofertelor este 02.07.2024, ora 09:00. Se pot solicita clarificări privind procedura până în 21.06.2024, ora 09:00. Documentele vor fi depuse la sediul ADLO, unde, în 2 iulie, de la ora 12:00, se va organiza ședința publică de deschidere a ofertelor.

Detaliile privind procedura de concesionare pot fi consultate aici.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri