S-a pus piatra de temelie a viitorului centru de zi pentru copii, la Ioaniș

Asociația Caritas Eparhial Oradea a pus, în Ioaniș, piatra de temelie a viitorului centru de zi ”Sfântul Martin”. Slujba de sfințire a locului a fost oficiată de părintele protopop Zima Zorel și părintele paroh Boța Mircea, în prezența copiilor, beneficiari ai viitorului centru, a președintelui asociației, a responsabilului de proiect, Adela Popa-Ghițulescu și ai angajaților asociației.

Valoarea totală a proiectului este estimată la suma de 320.000 euro și va fi gata în luna octombrie 2018. Va avea 6 săli pentru activitățile educative, bucătărie proprie și sală de mese, centrală proprie și teren de sport.

Odată cu realizarea construcției, în Ioaniș, va funcționa un centru de zi destinat copiilor, 50-80 la numar, cu vârsta între 6 și 16 ani. Aceștia vor beneficia de: o masă caldă zilnică, gustare, ajutor în efectuarea temelor pentru școală, meditații școlare, activități educative informale, formale și non-formale, activități recreative și activități de creație.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri