S-a reluat circulația rutieră pe strada Evreilor Deportați, de-a lungul Parcului Nicolae Bălcescu din Oradea

Începând de luni, 20 noiembrie, s-a redeschis circulația rutieră pe strada Evreilor Deportați, tronsonul delimitat de intersecția cu strada Avram Iancu și intersecția cu B-dul Decebal, de-a lungul Parcului Nicolae Bălcescu. Închiderea tronsonului respectiv a fost necesară din cauza lucrărilor de reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, efectuate de către Compania de Apă.

Având în vedere faptul că Leko Construct a finalizat parțial și marcajele rutiere, s-a revenit la sistematizarea rutieră anterioară, cu sensuri unice pe tronsoanele rutiere adiacente parcului.

Pe strada Evreilor Deportați, de la intersecția cu străzile Avram Iancu și Armatei Române se circulă în sens unic, înspre Bulevardul Decebal. De asemenea, pe strada Matei Basarab s-a revenit la sensul unic pe două benzi, dinspre Bulevardul Decebal spre intersecția cu străzile Armatei Române, Avram Iancu și Evreilor Deportați.

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri