S-a reluat procedura de licitație privind reabilitarea clădirii Primăriei Oradea

Săptămâna trecută a fost publicat în sistemul electronic de achiziții publice noul anunț de participare privind reabilitarea clădirii Primăriei Oradea din Piața Unirii, nr. 1. S-a luat această decizie deoarece prima procedură a inclus și dotările de tip mobilier. Clădirea Primăriei Oradea este un monument istoric reprezentativ pentru zestrea arhitecturală a orașului, care face parte din Ansamblul Urban Centrul Istoric al urbei de pe malurile Crișului Repede.

Imobilul cu demisol, parter, două etaje și un turn al orologiului are o suprafață de 5.508 mp. Pentru reabilitarea, restaurarea, consolidarea și introducerea în circuitul turistic a edificiului Primăria Oradea se au în vedere: amenajarea unor spații cu destinație turistică în aripa dinspre Piața Unirii, readucerea la forma inițială a sălii de consiliu „Traian Moșoiu”, consolidarea acoperișului sălii de consiliu, readucerea la forma inițială a acoperișului clădirii la aripa dinspre Piața Unirii – partea centrală și aripile laterale, realizarea de reparații la întreg acoperișul clădirii, reabilitarea fațadelor principale ale clădirii (dinspre Piața Unirii, str. Primăriei, str. T. Vladimirescu) inclusiv Turnul Primăriei, reabilitarea fațadelor secundare ale clădirii dinspre curțile interioare.

Valoarea totală a investiției este de 17,3 milioane de lei fără TVA, iar termenul de execuție este de 18 luni de la predarea amplasamentului. Cei interesați pot depune oferte în SICAP, până la data de 14 decembrie, ora 15:00. Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro – anunț de participare nr. SCN 1028609 din data de 26.11.2018.

Distribuie informația
Alte știri