S-a stins una dintre cele mai îndrăgite voci de radio

Foto: antena3.ro

Călin Gheorghe, una dintre vocile reprezentative ale posturilor Pro Fm, Guerilla și Europa FM, a murit. Anunțul a fost făcut de foștii colegi pe pagina oficială a radio Guerilla.

Călin Gheorghe, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de radio a murit subit în urmă cu puțin timp. Ultima ediție cu îndrăgitul DJ la microfon a avut loc ca de obiecei, joi, 23 iulie și nimic nu prevestea o astfel de tragedie. Călin Gheorghe lucra din februarie la postul Europa FM, unde avea o emisiune dedicată muzici pop-rock. Era unul dintre pionierii din FM-ul românesc de după Revoluție. Călin Gheorghe a debutat ca DJ la Pro FM, cea mai cunoscută stație de radio de la acele vremuri, apoi s-a înrolat la radio Guerilla și Radio Seven.

„Poți exersa vorbirea. Poți simula entuziasmul și/sau priceperea. Poți chiar fenta – o vreme – lumea. Dar, mai devreme sau mai tîrziu, radioul tot te dă de gol, pentru că vocea te dă de gol. E-atât de simplu. În cazul lui Călin, vocea era exact cum era omul – caldă, calmă, educată. Gravă fără să devină vreodată plicticoasă și – când era cazul – ghidușă fără să vireze în hăhăială tembelă.  Anglofonii, maeștri ai conciziei, i-ar zice (scurt și corect) „authoritative” și „reassuring”: de încredere și liniștitoare. What you hear is what you get. Pe scurt, o voce de om bun. Unul dintre cei mai buni oameni pe care am avut bafta să-i cunosc”, a transmis Filip Standavid, fostul coleg de la Europa FM.

Sursa: antena3.ro

Distribuie informația
Alte știri