S-a turnat placa de beton la Podul Centenarului

Lucrările la Podul Centenarului, situat peste Crișul Repede între strada Plevnei și strada Szigligeti Ede, sunt în plină desfășurare. După montarea confecției metalice (tablier, arce, trotuar), au fost înlăturate eșafodajele metalice de suport pe care se sprijinea podul, în prezent el sprijinindu-se pe culeile de pe cele două maluri ale Crișului, structura podului fiind autoportantă. De asemenea, au fost montate predalele din beton pe partea carosabilă a podului, peste care au fost montate 30 de tone de armătură de fier. În cursul după-amiezii de joi, 8 noiembrie, s-au turnat 160 de metri cubi de beton pentru suprastructura podului.

Lucrările la Podul Centenarului au început anul acesta, la sfârșitul lunii ianuarie. Construcția podului este realizată de o asociere de firme. Prețul contractului este de 11,3 milioane de lei fără TVA, durata de execuţie fiind de 12 luni. Lungimea totală a podului va fi de 79,61 metri iar lățimea de 18 metri.

„Ne aflăm într-un stadiu avansat al lucrărilor și ne dorim să deschidem circulația pe pod la finalul lunii noiembrie, în funcție și de condițiile meteo. În momentul în care podul va fi inaugurat, vor interveni anumite modificări în circulația rutieră de pe străzile adiacente, care urmează să fie anunțate” a declarat viceprimarul Florin Birta.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri