S-au afisat rezultatele finale ale titularizarii. Aproape 100 de contestatii au fost admise

Azi, 3 august, conform calendarului de desfăşurare a concursului de ocupare a posturilor didactice în învăţământ, s-au afişat rezultatele finale după soluţionarea contestaţiilor. Rezultatele finale au fost afişate la centrele de concurs, cât şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

În acest an, la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, în cadrul concursului de titularizare, din totalul de 983 lucrări evaluate s-au înregistrat 183 contestaţii, 93 fiind admise și 90 respinse. În urma recorectării la 50 de lucrări notele au crescut, iar la 43 de lucrări notele s-au micşorat.

Potrivit rezultatelor după soluţionarea contestaţiilor, în Bihor s-au înregistrat 171 de candidaţi cu note cuprinse între 1.01 şi 4.99, 361 au avut note cuprinse între 5-6.99, iar 451 de candidați au avut note peste 7.
Sedințele publice de repartizare pentru cadrele didactice care au obținut cel puțin nota 7 se vor realiza la Inspectoratul Școlar Județean Bihor în 8-9 august (în vederea angajării pe perioadă nedeterminată), respectiv 19-22 august (în vederea angajării pe perioadă determinată). Pentru cei care au obținut note cuprinse între 5-7, aceștia pot participa la ședințele publice din 26, 29 august.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri