S-au depus ofertele pentru întreținerea și amenajarea parcurilor Olosig și Padișului

Au fost depuse ofertele pentru serviciile de întreținere și amenajare a parcurilor Olosig și Padișului, pentru următorii trei ani. S-au înregistrat câte 4 oferte pentru fiecare parc.

În data de 08 iunie ora 15:00, a fost termenul de depunere a ofertelor pentru procedura licitație deschisă: Servicii pentru întreținerea și amenajarea parcurilor, împărățite în 2 loturi după cum urmează :

Lot 1 – Parc Olosig din municipiul Oradea, finalizată cu încheierea unui acord cadru pe o perioadă de 3 ani (2022 – 2025);
Lot 2 – Parc Padișului din municipiul Oradea, finalizată cu încheierea unui acord cadru pe o perioadă de 3 ani (2022 – 2025).

Valoarea totală estimată este de 1.920.535,58 lei fără TVA, împărțită în loturi după cum urmează:

Lot 1 : 1.504.380,54 lei fără tva;
Lot 2 : 416.155,04 lei fără tva.

Atât pentru lotul 1 – Parc Olosig, cât și pentru lotul 2 – Parc Padișului, ofertele au fost depuse de către:

  1. Adidem Gardener
  2. Dumigardener
  3. Proderatizare Servicii SRL
  4. Total Prest Eco SRL

Contractul prevede lucrări de cosit vegetația, tratamente fitosanitare pentru iarbă, plante și arbuști, tăierile de formare și corecție a coroanelor la arbuști, precum și eliminarea lăstarilor lacomi de pe trunchiurile arborilor.

Totodată, câștigătorul licitației trebuie să se ocupe de salubrizarea suprafeței parcurilor, însemnând adunarea deșeurilor pe categorii de pe zonele verzi, locuri de joacă și alei, întreținerea toaletei publice, salubrizarea și întreținerea locului de joacă, menținerea curățeniei pe întreaga suprafață a parcului, transportul zilnic al deșeurilor colectate din parc. Prestatorii care vor câștiga licitația trebuie să raporteze zilnic neregulile constatate.

Distribuie informația
Alte știri