S-au publicat rezultatele Bacalaureatului. 4 medii de 10 in Bihor

Miercuri, la ora 10.30 au fost afisate rezultatele inainte de contestatii. In Bihor, 2 absolventi din Alesd si 2 din Oradea au obtinut 10 pe linie. Este vorba despre CĂILEANU ANDRADA-CĂTĂLINA de la LICEUL TEORETIC „CONSTANTIN ȘERBAN” ALEȘD, CATANA GABRIELA ROXANA – LICEUL TEORETIC „AUREL LAZĂR” ORADEA, DAVID RĂZVAN DAN – COLEGIUL NAȚIONAL „EMANUIL GOJDU” ORADEA si RACOLȚA-DUDAȘ IOANA-DIANA – COLEGIUL TEHNIC „ALEXANDRU ROMAN” ALEȘD.

stire in curs de actualizare…

Notele de la examenul de bacalaureat au fost publicate pe edu.ro. Ele pot fi consultate de liceeni la adresa bacalaureat.edu.ro, dar şi la centrele de examinare, potrivit Ministerului Educaţiei.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu din judeţul Bihor (Oradea, Beiuş, Marghita, Salonta, Aleşd, Nucet, Săcueni, Ştei, Valea lui Mihai, Vaşcău) trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, susţinerea tuturor probele scrise şi nota 5 la fiecare dintre acestea, obţinerea mediei 6 cel puţin la probele scrise.

Probele scrise ale examenului de bacalaureat au început în 25 iunie, cu testul de Limba şi literatura română, şi s-au încheiat în 28 iunie, cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Distribuie informația
Alte știri