S-au pus în vânzare biletele la evenimentul „Uniţi pentru Mihai”! UEFAantasticii vin la Oradea

Foto: arhiva

Triunghiularul” demonstrativ care va reuni naţionala României, UEFAantasticii şi Prietenii lui Mihai Neşu este programat în 26 mai, de la ora 16:00. Sunt disponibile 11.000 de bilete, al căror preţ variază între 25 lei şi 100 lei.

Sunt disponibile online, pe site-ul Fundației Mihai Neșu, dar de luni, 2 aprilie pot fi cumpărate de la mall-urile Crișul Shopping Center și Era Shopping Park, ambele din Oradea, iar în zilele următoare și de la casa de bilete a Stadionului Iuliu Bodola”, informează organizatorii. Banii obtinuţi vor ajunge la „Fundaţia Mihai Neşu”.

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit împreună cu un însoțitor, pe baza unui bilet care se ridică de la aceleași puncte de vânzare, în limita locurilor disponibile. Aceștia au rezervat un sector special, la nivelul gazonului. Cei care vor ajunge la stadion încă de la ora 14:30, se vor putea bucura de sesiunea de autografe oferite de jucătorii celor trei echipe.

Pe lângă nume importante precum Hagi, Gică Popescu, Belodedici, Stelea, Mutu, Contra, Rădoi, Ogăraru, P. Marin, R. Marin, Rotariu, Sînmărtean, Dică, Keşeru, Budescu, Hoban, George Puşcaş, Vîtcă, Micovschi, etc., invitatul special este internaţionalul belgian Dries Mertens de la Napoli, fost coechipier cu Mihai Neşu la Utrecht. Acesta are nevoie, însă, de acceptul selecţionerului Belgiei pentru a ajunge la Oradea, pentru că în perioada respectivă se va afla în pregătiri pentru Campionatul Mondial din Rusia.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri