S-au pus în vânzare biletele pentru ”Silvia, prințesa ceardașului” și ”Tosca”

S-au pus în vânzare biletele pentru ”Silvia, prințesa ceardașului” și ”Tosca”. Cele două spectacole de gală sunt susținute de artiștii Operei Române Craiova în data de 24 și 25 iunie 2017 la sala Teatrului ”Regina Maria” din Oradea.

În funcție de locul în sală, prețul unui bilet variază între 20 și 40 de lei. Ele pot fi găsite la Casa de bilete a teatrului (Piaţa Ferdinand nr. 4-6, Oradea) sau online pe www.biletmaster.ro.

Cele două spectacole îi vor avea în prim plan pe baritonul, Ștefan Ignat, tenorul, Bogdan Zahariea, soprana, Florina Mariș Hinsu in regia lui Tamas Ferkay și Andras Kurthy. Scenografia este semnată de Răsvan Drăgănescu, iar conducerea muzicală îi aparţine dirijorului, Alexandru Iosub.

Spectacolele ”Silvia, prințesa ceardașului” și ”Tosca” sunt inițiative culturale sprijinite de Consiliul Județean Bihor prin Fundația ”Euroregiunea Bihor – Hajdu-Bihar” Oradea.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri