S-au pus la vânzare biletele de avion pentru ruta Oradea – Varșovia, cel mai mare hub aerian din estul Europei

LOT a pus la vânzare biletele pentru ruta Oradea – Varșovia .Prețurile încep de la 82 de euro pe sens, la clasa „economy” care include un bagaj de cabină de 8 kg (55 cm x 23 x 40), plus o geantă mică (35 cm x 40 cm x 12 cm). La categoria „economy standard” se adaugă un bagaj mare de 23 kilograme și pasagerul își poate alege locul, prețul pornind de la 110 euro.

Directorul LOT confirmă că nu toate tarifele au fost încărcate în sistemul de rezervări, așa dar prețurile de pornire pot fi mai mici.Toate tarifele și zborurile de conexiune vor fi disponibile pentru rezervare începând de vineri, 12 aprilie.

Zborurile sunt programate în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă, având durate de o oră și 20 de minute sau de o oră și 30 de minute.

LOT Polish Airlines va efectua, începând din 3 iunie, patru zboruri săptămânale Oradea – Varșovia și retur în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă. Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul operatorului, www.lot.com.

Cursele vor fi operate cu aeronave de tip Embraer E 70 (76 de locuri), E 75 (82 sau 86 de locuri), E 90 (106 locuri) și E 95 (112 sau 118 locuri). Prețurile biletelor sunt stabilite de compania aeriană. În cazul în care operarea curselor nu va fi profitabilă, Consiliul Județean Bihor va compensa cheltuielile cu serviciile aeriene și cheltuielile aferente operațiunilor pe aeroporturile din Oradea (OMR) și Varșovia (WAW).

„Comisia Europeană a aprobat procedura de tip obligație de serviciu public pentru susținerea financiară de către Consiliul Județean Bihor a zborurilor cu destinația Varșovia, pe cel mai mare hub aerian din estul Europei, cu aproximativ 40 de zboruri către toate capitalele statelor Uniunii Europene, către Statele Unite, Canada și țări din Asia. Aceste zboruri vor conecta Oradea cu întreaga lume”, spunea cu ceva timp in urma Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor.

Distribuie informația
Alte știri