S-au stabilit preturile la spectacolul „Harlem Globetrotters”. Cat costa un tichet

UPDATE:  CSM Oradea oferă la preț promoțional – în valoare de 50 lei bucata – bilete pentru evenimentul Harlem Globetrotters, programat a se desfășura pe data de 31 mai 2017, la Arena Antonio Alexe. Biletele se adresează abonaților echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea în sezonul competițional 2016/17.

 Potrivit csmoradea.ro, conducerea CSM Oradea a reușit să obțină un număr limitat de astfel de bilete. Este vorba despre 500 de bilete la prețul de 50 lei. Ele se adresează în mod exclusiv abonaților echipei de baschet masculin în sezonul 2016/17 și vor fi oferite pe sistemul primul venit, primul servit în limita biletelor disponibile (500).
Stirea initiala:

Echipa de baschet demonstrativ, Harlem Globetrotters va poposi şi la Oradea la sfârşitul acestei luni.
Trupa americană va oferi o reprezentaţie la Arena Antonio Alexe, în data de 31 mai, la ora 19.00.

Pe lângă Oradea, trupa americană va mai evolua la Cluj-Napoca (30 mai), Bucureşti (1 iunie) şi Craiova (2 iunie). Conform site-ului myticket.ro, preţul biletului ar fi de 120 lei. Copiii sub 7 ani au intrare gratuită însoțiți de un adult, iar cei între 7 și 16 ani vor achita 50 lei pentru un bilet.

Înfiinţată în anul 1926, în Chicago, inițial sub numele de Savoy Big Five, formaţia americană a oferit peste 26.000 spectacole în 122 țări. În 1929 s-a mutat în cartierul Harlem din New York, spectacolele îmbinând atletismul, spectacolul de teatru, comedia, îndemânarea și calitatea baschetbalistică.

Distribuie informația
Alte știri