Să ne jucăm de-a franceza! Masă rotundă cu participare internațională

Universitatea din Oradea prin Departamentul de limba franceză-germană al Facultății de Litere și lectoratele de limba franceză de la Sibiu, organizează o masă rotundă cu participare internațională, dedicată profesorilor de limba franceză.

Discuțiile vor avea loc în data de 11 mai 2021, începând cu ora 15, fiind reunite sub titlul: La ludification des cours de FLE.

Moderatorii acestui dialog vor fi Laura Wantzenrieder, Lector FLE Universitatea din Oradea și  Jérôme Cochand, Lector FLE Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Invitată specială a evenimentului, Laurence Schmoll, Université de Strasbourg, specialistă în didactica limbii franceze.

Conform celor comunicate de organizatori, acest schimb de bune practici, cu profesori vorbitori nativi de limba franceză, își propune să exploreze modul în care poate fi folosit jocul ca mijloc de predare a limbii franceze, atât la clasă cât, mai ales, în mediul online.

La masa rotundă, care se va desfășura online (Zoom), sunt invitați să participe profesori de limba franceză din județele Bihor și Sibiu.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri