Să sune telefonul” la PRU: Fosta prezentatoare tv Adela Lupşe, oradeanca devenită celebră după o criză de isterie la TV, va candida la alegerile parlamentare

Candidatură şoc pe listele partidului lui Bogdan Diaconu. O fostă prezentatoare TV, devenită celebră după ce a făcut circ în direct va candida pentru PRU la Oradea. Este vorba despre Adela Lupşe, tânăra cunoscută drept „isterica de la miezul nopţi”, informează B1 TV, citând știripesurse.ro.

Adela Lupşe a devenit celebră după ce, în urmă cu câţiva ani, a făcut o criză de isterie în timpul unui concurs televizat. La scurt timp, emisiunea acesteia a fost interzisă de CNA iar tânăra a dispărut din peisajul media. Acum Adela este gata să revină, din postura de politician însă.
Mai înflăcărată ca niciodată, Adela Lupşe va candida pentru un loc în Camera Deputaţilor. Potrivit sursei citate, tânăra se află pe listele PRU Oradea. Anunțul a fost făcut de o colegă de partid, pe o platformă de socializare.

Adela Lupșe s-a mai aflat in centrul unei controverse și în urmă cu un an după ce a devenit imaginea unui club din Oradea care organiza petreceri pentru swingeri, potrivit presei locale.

Distribuie informația
Alte știri