SCANDAL – Primarul din Popesti a blocat masinile care transportau carbune la CET Oradea

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 8.00, Dorin Curtean, primarul din Popești a adus mașina de pompieri din curtea primăriei și a blocat accesul de la Gară spre DJ 191, a întregului convoi de autobasculante pline cu cărbune ce trebuie livrat către CET-ul din Oradea.

Revolta primarului a survenit după ce administratorul firmei Redalaj, Ioan Blidaru, care livrează cărbunele pentru CET-ul din Oradea nu a pietrui drumurile care dau în DJ 191. ”Pe o lungime de 7 km tot drumul județean e plin de noroi. De 8 ani e aceeași situație, dar de un an e mai rău. Am avut o înțelegere cu domnul Ioan Blidar, de la firma Redalaj să pietruiască drumurile pe care le folosește. Nu s-a ținut de cuvânt”, povestește primarul Dorin Curtea.

În concluzie, în jurul orei 8.00, mașina de pompieri din curtea Primăriei a fost adusă în localitatea Bistra, blocând camioanele care urmau să pătrundă pe drumul județean. Alți 200 de localnici s-au solidarizat cu primarul lor. ”Am adus mașina de pompieri de la Primărie, în jurul orei 8.00. Am permis doar ca mașinile să se întoarcă în gara Popești, să descarce cărbunele și să vină încărcate cu piatră pentru a pietrui drumurile”, a mai precizat primarul din Popești. Într-o zi 35 de basculante fac câte 15 curse.

Stănel Nicula, administratorul CET-ului a declarat că are o rezervă de 30.000 de tone, care permite o funcționare a CET timp de zece zile

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri