Șah Club Oradea anunță primul concurs de online din 2022

Un concurs de șah blitz online organizat de SAH CLUB ORADEA (Fondatori Fleisz Ioan, Dan Cezar Cartis, Dan Rat) se va desfășura sâmbătă 8 ianuarie 2022. Orele 18:00. Structura: Open sistem elvețian, șah-blitz 7 runde 5 min+2 sec/mutare, pe serverul de șah www.chess.com

Înscrieri: Poate participa oricine cu condiția să se fi înscris până în ziua turneului pe www.chess.com și în echipa online Șah Club Oradea. Cererea de înscriere în club, precizând numele și prenumele exact, data nașterii, localitatea sau clubul și user name-ul de pe www.chess.com se poate face pe siteul https://www.chess.com/club/sah-club-oradea. Înscrierile în concurs se fac începând cu o oră înaintea startului concursului la adresa turneului: Play Chess Online – Chess.com

Director turneu si arbitru: Fleisz Ioan, arbitru internațional.

Informații: 0748185452. E-mail: sahcluboradea@yahoo.com

Taxe de participare nu sunt!

Premii: Câștigătorul va fi campionul clubului pe 2022, se vor mai acorda diplome pentru câștigătorii la feminin, juniori si veterani.

Este interzisă folosirea oricărei tip de asistență, cei care încalcă aceasta vor fi suspendați definitiv.Concursul este monitorizat de softverul Anti-cheating foarte riguros al serverului www.chess.com și de arbitrii turneului.

Clasamentul participanților va fi alcătuit de arbitri pe categoriile anunțate după cel afișat pe www.chess.com (in caz de egalitate de puncte primul criteriu fiind coeficientul Sonneborn, însă daca egalitatea totuși persistă in continuare vor urma rezultatul direct, numărul mai mare de victorii, rating mediu adversari superior).

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri